Discografie

Korte biografie van Mike van Doorn. (Vinyl/Dj/Dvd-Dj)

Dj Mike van Doorn is sinds zijn 15e al actief bezig met draaien. Inmiddels heeft hij al meer dan 30 jaar ervaring in de scene. Vooral in het oosten van Nederland al een begrip, maar ook de rest van Nederland en het buitenland (Polen/Duitsland/België/Frankrijk/Spanje) weten hem inmiddels te vinden. Mike is resident Dj bij City Lido Groenlo , De Radstake in Varsseveld en Café Leuven in Aalten. Mike kan draaien met Vinyl, Cd/Mp3, of met Videoclips. En daarin is hij gespecialiseerd. (Dvd-Dj). Met een bestand meer dan 10.000 videoclips uit de '70 / '80 /'90's, & zero’s. Natuurlijk ontbreekt de Top 40 niet in zijn platenkoffer.

Mike van Doorn is een veel gevraagde Dj op diverse 80's & 90's party's, verjaardagen, kermis, bruiloften, bedrijfsfeesten, en festivals, met of zonder videoclips. Een optreden kan lekker strak gemixt worden of heerlijk aan elkaar gepraat. Informeer gerust naar de diverse mogelijkheden die Mike van Doorn te bieden heeft. Ook heeft hij zijn sporen achter gelaten op diverse grote festivals, bedrijfsfeesten en kermissen.

We noemen onder andere: Boeskool Is Lös Oldenzaal, De Zwarte Cross Lichtenvoorde, Kermis Groenlo, Kermis Varsseveld, De Zaak op Straat Lichtenvoorde, De Nijmeegse 4 Daagse, Vergane Glorie Doetinchem, 80's/90's Classic Party in Cuijk, Brothers in Bunnik, Rabobank Open, City Lido Groenlo, De Radstake, Paaspop Zieuwent, diverse Midzomerfeesten, Tristan Hoffman Challenge enzovoort.

Tot op heden is hij nog steeds een van de grootste ‘80 & ’90 DJ’s die ons land rijk is.

MUZIEK STIJLEN: 70's / 80's / 90's / ZERO’S, EN EEN BEETJE VAN NU!

Laatste nieuwsitems

website vernieuwd

Bekijk de nieuwe website van Dvd-Dj Mike van Doorn. Dvd-Dj Mike van Doorn is sinds zijn 15e al actief bezig met draaien. Van…

Lees meer

download-persmap.png