website vernieuwd

Bekijk de nieuwe website van Dvd-Dj Mike van Doorn.

 

Dj Mike van Doorn is sinds zijn 15e al actief bezig met draaien. Van bruiloften besloten feesten tot verjaardagen tot grote feesten. Inmiddels heeft hij al meer dan 30 jaar ervaring in de scene. Vooral in het oosten van Nederland al een begrip, maar ook de rest van Nederland en het buitenland (Polen/Duitsland/België/Frankrijk/Spanje) weten hem inmiddels te vinden. Mike is resident DJ bij City Lido Groenlo , De Radstake in Varsseveld en Café Leuven in Aalten.

Dvd-Dj Mike is gespecialiseerd in het draaien van 70's / 80's & 90's hiten en de daarbij behordende videoclips. Met keuze uit meer dan 9000 videoclips uit die periode, is natuurlijk wel iets unieks op een avondje stappen. Dat alles word ondersteund door 4 grote plasma schermen en een daar voor speciaal ontworpen DVD/DJ/BOOTH! (www.pureclassics.nl).

Pure Classics is een concept van Mike, waarbij op deze avonden de 25 plussers helemaal uit hun dak kunnen gaan. Lekkere funk, disco, reggae, r&b, hiphop en soul. Op de Pure Classics party's waan je je weer in die geweldige tijd! Maak de dansvloer onveilig, laat je beste dansmoves zien en zing de longen uit je lijf. Dat gaat zeker lukken met de muzikale hoogtepunten uit de 70's, 80's en 90's die uit de speakers knallen. Met videoclips op 4 grote schermen en de unieke "Video-DJ Booth" voor de ultieme flashback ervaring!

Ook heeft hij zijn sporen achter gelaten op diverse festivals, bedrijfsfeesten en kermissen. We noemen onder andere Boeskool Is Lös Oldenzaal, De Zwarte Cross, Kermis Groenlo, De Zaak in Lichtenvoorde, De Nijmeegse 4 Daagse, Vergane Glorie Doetinchem, 80's/90's Classic Party in Cuijk, Brothers in Bunnik, Rabobank Open, Dance Planet City Lido, Paaspop Zieuwent, diverse Midzomerfeesten, Tristan Hoffman Challenge enz.....

Laatste nieuwsitems

Kijk ook eens op! 

www.locobingo.nl

Logo locoBingo.png